Мария Димова твърди, че шофьор на джип е налетял на бой

...
Мария Димова твърди, че шофьор на джип е налетял на бой
Коментари Харесай

Жена твърди, че шофьор й налетял на бой след направена забележка

Мария Димова твърди, че водач на джип е налетял на пердах на нея и майка й след направена забележка, написа.
Прочетете още
Жената направила забележка на водача по тази причина, че той е блокирал улица с возилото си в региона на " Лозенец " в София. След това, по думите й, водачът на BMW-то е показал експанзия и налетял на пердах с истерични крясъци " Мърши, ще ви смажа! ".

" Не бях чувала, че може да запушиш улица за малко. Има разлика сред това да спреш на аварийки на тротоар или друго несвоевременно място “за малко ” и да блокираш цяла улица. Пичът си седеше с кафенце и цигарка на лафче с някой различен. След като го помолих да мръдне, с цел да мина, стартира да псува мен и майка ми и да ми налита на пердах ", написа Мария Димова във Facebook.

В мненията под обявата Росен Бонев написа, че за товаро-разтоварни дейности е възможно да се блокира улица, само че дефинира като неприемливо държанието на лидера.

" Нямаше товаро-разтоварни действия. Човекът си пиеше кафенце с цигарка със комшия и си лафиха най-спокойно. И да са си предали нещо, е било преди раздумката, която аз заварих ", по този начин Мария дава отговор на Росен. 

Други консуматори на обществената мрежа написаха, че е трябвало дамата да алармира за държанието на лидера на тел. 112.

" Всеки ден човечността се изгубва... ", добави Георги Стан.

Припомнете си, че през днешния ден Ви показвахме по какъв начин нападателен водач в Пловдив троши прозорец на бус, до момента в който водачът е вътре, а единствено преди дни мъж откри пукотевица и рани двама души при спор за паркомясто в града под тепетата.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР